Ion Viorel, antrenor al Gloriei Buzău, candidează la Primăria municipiului reședință de județ, din partea partidului condus de Mircea Geoană, în care a intrat, începând de săptămâna trecută, și deputatul Adrian Mocanu.
Ion Viorel a declarat că Buzăul are nevoie de performanță dar și că partidele tradiționale nu și-au aplecat urechea, de-a lungul vremii, asupra strigătului oamenilor de rând și asupra nevoilor reale ale cetățenilor.

”Astazi, 14 aprilie 2016, in urma mai multor runde de discutii cu familia si cu cei mai apropiati colaboratori, am acceptat oferta politica a PSRO si m-am inscris in filiala buzoiana a acestui partid. Cu aceasta ocazie, imi anunt oficial candidatura la functia de primar al Municipiului Buzau, sub culorile partidului condus de Mircea Geoana.
Buzoienii trebuie sa stie ca am decis sa intru in batalia pentru Primarie din urmatoarele motive:
– Partidele politice traditionale si-au dovedit limitele si incapacitatea de a oferi solutii concrete la problemele adevarate ale oamenilor;
– Nivelul de coruptie din administratia locala a ajuns de neacceptat si a condus la urmari precum birocratia excesiva, lipsa locurilor de munca, paralizarea economica a orasului si saracirea populatiei;
– Buzaul are nevoie de dezvoltare, iar buzoienii de protectie sociala si am solutiile necesare pe care sa le implementez ca primar al Municipiului.

Am fost sportiv de performanta si Buzaul are nevoie de performanta. Am fost si voi ramane un om de cuvant si un om de onoare, de aceea ma angajez in fata opiniei publice ca voi conduce o campanie electorala decenta, civilizata, urmata de un mandat de primar in urma caruia sa ramana realizari de care buzoienii sa isi aduca intotdeauna aminte. Asa sa imi ajute Dumnezeu!”, a transmis Ion Viorel, antrenor al Gloriei Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.