Opoziția a boicotat ședința extraordinară a CLM Buzău. Motivul, AICI!

1
519

Consilierii locali municipali ai opoziției au părăsit, marți, ședința extraordinară convocată de primarul Constantin Toma, în semn de protest față da faptul că au primit cu întârziere proiectele de hotărâri ce urmau să fie discutate în ședință. Problema a fost ridicată de consilierul independent Constantin Ionescu, care a solicitat și amânarea ședinței.

La rândul său, consilierul PNL Ion Barbu a ridicat problema urgenței proiectelor de hotărâri dezbătute, atrăgând atenția că doar cea privind rectificarea bugetară îndeplinește aceste condiții.

Pentru că președintele de ședință, judecătorul Constantin Florescu, a refuzat să supună la vot propunerea consilierului independent Constantin Ionescu, deși a declarat că este de acord cu observația sa, consilierii PNL, PMP, PSRo și independentul Constantin Ionescu au părăsit sala de ședințe.

Au rămas și au votat alături de PSD și ALDE consilierul Ion Marin iar consilierul liberal Nicolae Serban a votat doar proiectul de hotărâre ce viza rectificarea bugetară și apoi s-a retras.

Chiar și așa, cu doar 12 consilieri PSD+ALDE plus popularul Ion Marin, toate proiectele de pe ordinea de zi au fost adoptate.

1 COMENTARIU

  1. În sfârșit avem un primar care într-adevăr încearcă să scoată Buzăul din mocirla care a fost aruncat de lingăi politici. Să-l sprijinim129%.la alegeri căscati ochii, sa nu mai alegem toate lipitorile societății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.