Fost component al trupei Demos, Florin Bonea, revine la prima dragoste, muzica. Cunoscut în ultimii ani mai mult din domenii precum IT sau publicitate, Bonea a reînceput de ceva timp să cocheteze cu muzica. După ce a încercat mai multă vreme, fără succes, să își găsească câțiva instrumentiști alături de care să înființeze o trupă, fostul solist al Demos-ului a hotărât să își pună în valoare talentul care l-a consacrat în timpul liceului și anume vocea. Astfel, „Boneaparte”- pe numele după care îl cunosc apropiații- a început să cânte la diverse evenimente cu ajutorul negativelor iar de curând și-a încercat norocul și la X-Factor. La preselecții, Bonea a făcut cea ce a știut mai bine și a reușit să îi încânte în două rânduri pe cei trei jurați de la X-Factor: Dan Bitman, Delia Matache și Cheloo.
„M-am hotărât să îmi încerc norocul la X-Factor. Am fost la preselecții unde erau o groază de tineri dar erau și alții mult mai bătrâni decât mine. Am avut ceva emoții pentru că mă gândeam că la vârsta mea(n.r.45 de ani) să nu dau cuiva impresia că nu sunt foarte întreg la minte. Când mi-a venit rândul am urcat pe scenă, am făcut ceea ce a depins de mine și am convins juriul”, a declarat Florin Bonea.
După ce a participat la două preselecții preliminare, Florin Bonea așteaptă cu emoție răspunsul final, undeva la finele acestei luni, pentru a afla dacă va face parte din cei aleși să intre în show-ul televizat ce va fi difuzat din toamnă de postul de televiziune Antena 1.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.