Incendiu violent la un bloc din Micro XIV. 25 de oameni evacuați, un bătrân decedat

0
1618

Un incendiu a izbucnit, joi dimineață, la un apartament situat la parterul unui bloc din cartierul Micro XIV. În urma incendiului, un bărbat de 86 de ani aflat în apartament a murit din cauza fumului degajat de arderea mocnită. Vecinii spun că, cel mai probabil, locuința bărbatului în care locuia alături de un nepot s-ar fi aprins de la o lumânare, dat fiind că soția bărbatului decedase cu doar o lună în urmă.

Pompierii veniți la fața locului au solicitat intervenția firmelor furnizoare de utilități care au oprit gazele și curentul electric și au evacuat rapid scara blocului, aproximativ 25 de persoane fiind scoase afară. O femeie și un copil au fost transportati la spital, intoxicați cu monoxid carbon. Restul locatarilor au așteptat afară până la finalizarea intervenției când a fost reluată alimentarea cu energie electrică.

În urmă cu un an de zile, în același bloc, dar la ultimul etaj și pe partea opusă, un incendiu a mistuit un apartament întreg tot din cauza unei lumânări uitate aprinse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.