Liderii PNL Buzău, George Scutaru și Cristi Bîgiu, îi îndeamnă pe buzoieni să iasă la vot, duminică, pentru a-și exprima democratic dreptul constituțional indiferent că votează DA sau NU. Dacă lumea nu iese la vot, spune Scutaru, președintele supendat va considera că cei care au rămas acasă îl susțin pe el, ceea ce ar fi total eronat.

Vezi aici un sondaj despre cum ar vota românii!


„Apelul nostru este ca buzoienii să se prezinte la vot pentru că de votul lor depinde foarte mult ce se va întâmpla cu Romania de acum încolo. Oamenii trebuie să înțeleagă că Antonescu nu rămâne la Cotroceni, dar trebuie să își exprime opțiunea între stilul în care a condus Băsescu și altceva dar, acel altceva, va fi decis tot de ei în cadrul viitoarelor alegeri prezidențiale dintr-o suită de candidați. Președintele Antonescu asigură interimatul funcției, așa cum se petrece într-un stat civilizat, dar noi trebuie să votăm DA ca să scăpăm țara de oameni precum Udrea, Blejnar, Videanu, pe care buzoienii i-au urât. Este de datoria dumneavoastră să mergeți la vot indiferent de cum veți vota”, a declarat deputatul George Scutaru.
Și președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu face apel la buzoieni să realizeze importanța momentului și să iasă la vot.
„Consider un act de mare lașitate al președintelui Băsescu în a îndemna lumea să nu iasă la vot. Partidul Democrat Liberal îndeamnă prin toate structurile din teritoriu să convingă oamenii să nu iasă la vot pentru că sunt convinși că au de pierdut”, a declarat vicepreședintele PNL Buzău, Cristi Bîgiu.
Totodată, președintele PNL Buzău, George Scutaru a declarat că președintele Crin Antonescu nu va rămâne la Cotroceni fără acordul poporului.
„Antonescu va fi președintele României în urma unor alegeri. Lumea trebuie să știe că în maxim trei luni de zile de la demitere vor fi organizate alegeri prezidentiale anticipate. Nu l-am demis pe Traian Băsescu ca președintele Senatului să ocupe abuziv această funcție. Crin Antonescu va deveni președintele Romaniei doar în urma unor alegeri prezidențiale anticipate”, a declarat deputatul, George Scutaru.
Cei doi lideri ai PNL Buzău au avertizat că reprezentanții PDL vor avea mai multe acțiuni chiar în ziua votului prin care vor încerca să arate, mediatic, că sunt furați, că se încalcă anumite reguli, tocmai pentru a întârzia procesul electoral.
„De dimineață vor face tot felul de contestații, că a venit unu în plus, că a luat unul două buletine, va dispărea ștampila, în special pentru a încerca să oprească procesul electoral și pentru a întârzia votarea”, a concluzionat vicepreședintele PNL Buzău, Cristi Bîgiu.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.