imagine de arhivă
O buzoiancă de 33 a fost găsită, sâmbătă, fără suflare într-un apartament din oraș după ce s-a spâzurat cu un cablu de un calorifer aflat într-unul din dormitoarele apartamentului în care locuia tatăl său. Tânăra locuia de fel într-un alt apartament din municipiul Buzău și de ceva vreme se afla într-o stare depresivă accentuată. Tocmai de aceea, ieri, tatăl său a hotărât să o ia la el în apartament unde locuia cu o altă femeie. Mama fetei era despărțită de soț de mai mulți ani și era plecată la muncă în Italia.
„Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului nu au rezultat suspiciuni cu privire la împrejurările în care a survenit decesul”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, Florina Crucianu.
Trupul fără suflare a fost descoperit în această dimineață chiar de tatăl fetei care a intrat în cameră să vadă cum se simte fiica sa. Din spusele apropiaților, se pare că fata ar fi lăsat un bilet în care își cerea iertare față de mama sa pentru gestul pe care l-a făcut.
Cadavrul tinerei a fost transportat la morga Serviciului Județean de Medicină Legală în vederea efecturii necropsiei.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.