Fost coleg de clasă cu Constantin Boșcodeală în anii de liceu, Constantin Popa râvnește la locul fostului edil din Palatul Comunal. Prin urmare, progresistul Constantin Popa și-a anunțat pe Facebook intenția de a candida și urmează ca vineri să își anunțe candidatura și în fața colegilor din partid, dar și în fața câtorva trimiși de la Centru a căror popularitate în rândul electoratului nu se apropie nici pe departe de cea a cumătrului lui Popică, fostul lider UNPR, Gabriel Oprea.


Astfel, sunt așteptați vineri după-amiază în Sala Mare a Consiliului Judeţean senatorul de Olt, Ion Toma, membru în Comisia pentru privatizare şi administrarea activelor statului (prim-vicepreşedinte UNPR) şi senatorul de Constanţa, Marian Vasiliev, preşedintele Comisiei pentru egalitate de şanse (vicepreşedinte UNPR) pentru a-l lansa în cursa electorală pe mult mai celebrul Constantin Popa alături de „ceilalţi candidaţi pe care UNPR îi propune buzoienilor.”
Senatorul Constantin Popa a fost ales senator pe Colegiul 3, obținând mandatul din partea PP-DD prin redistribuire. Ulterior, Popa a trecut la UNPR iar la începutul lunii martie 2016 a fost invitat în PNL de prim-vicepreședintele formațiunii Teodor Atanasiu. La doar o săptămână distanță,  senatorul Popa s-a sucit brusc și a declarat print toate mijloacele că renunțe la funcția de șef al UNPR Buzău dar și la viața politică. Joi, Constantin Popa s-a răzgândit din nou și vrea să candideze la Primăria municipiului reședință de județ.

4 COMENTARII

  1. Asta le mai lipsea buzoienilor,Popa – primar .Dupa ce a scos Romania din profundele probleme economice și sociale,cu genialele sale inițiative legislative,acum a venit rândul buzaului sa vie salvat de magnificul politician Popa,ha ha haaa!!!Dar cum nimic nu ma mai mira,totul este posibil. Si sa mai spunem ca nu trăim în țara tuturor posibilităților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.