Cu datoriile neplătite, Popică atacă în forță Primăria

3
1132
  1. Constantin-POPA-10
  2. site-Popica

Cu o cârcă de datorii, la mai mulți furnizori de servicii, senatorul Constantin Popa își va anunță, vineri, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Buzău. Visând la cea mai înaltă funcție din Palatul Comunal, Popa a scăpat din vedere câteva chestiuni elementare în lupta politică. Așa se face că, senatorul UNPR se lansează în lupta electorală mai mult offline decât online, dat fiind că a uitat de ceva vreme să-și plătească factura la serviciile de găzduire ale domeniului  , la fel cum se pare că a uitat și multe alte lucruri pe care le-a declarat de-a lungul timpului.

3 COMENTARII

  1. Asta ar trebui să dea banii incasati ca senator înapoi la stat ! Un om care se folosește de un electoratul PPDD prostind și mințind pentru scopul personal nu reprezintă pe nimeni și nici nu a făcut nimic decât a încercat să se cocoațe pe muncă și imaginea unora sau folosind funcția de senator! Public a spus că va angaja consiliera o tânără surdo muta ! Cu martori a spus că va cununa 2 surdo muți ! Rămâneau tinerii necăsătoriți dacă îl așteptau pe Popa senatorul sa- i cunune ! Trădătorul asta nu merită nici măcar consilier ….a intrat pe liste de senator cu un liceu la seral iar acum se pare că a absolvit o universitate ….! Cum și când o fi participat la cursuri nu cred că ne poate spune vreodată! Omul este doar ptr bla bla blauri ce sa caute el la Primărie ? Doamne pai atunci ne vom duce dracu doamne iarta- mă ! Doua lucruri trebui să le ai și dacă nu le ai …? Să ai cuvânt în viață și să nu fii trădător ! Omul nu are nici cuvânt iar de trădat …? Știm și noi cum trădează …!

    • Nu cunoasteti nici pe sfert,de ce este,, capabil”, ,,domnul”senator.Noroc cu sufletistii,sincerii si credulii P.P.D.D-isti,care au alergat pentru un escroc ca el si ca ceilalti consilieri,atat municipali cat si judeteni.Daca doriti epopeea,cum a ajuns initial consilier municipal,dupa care senator,va pot povesti,dar trebuie sa va protejati cu antivomitive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.