Consilierii municipali râmniceni Ionuț Iuga și Gheorghiță Ungureanu, aleși la alegerile locale din luna iunie 2016 și nevalidați de ceilalți aleși din Consiliul Local Municipal de la Râmnicu Sărat vor fi validați în ședința ordinară a lunii iulie programată pentru joi la ora 11.

Cei doi nu au fost validați în Consiliul Local Municipal de către consilierii PSD care dețin majoritatea și s-au adresat instanței care le-a dat câștig de cauză În schimb și Instituția Prefectului a transmis Consiliului Local Municipal un punct de vedere prin care informează deliberativul că invalidarea celor doi consilieri aleși pe liste PNL și UNPR este ilegală. De asemenea, fostul candidat la PNL la Primăria Râmnicu Sărat, Ionuț Iuga a formulat plângere pentru abuz în serviciu pe numele aleșilor social-democrați care s-au opus validării sale.

Astfel, pe ordinea de zi a ședinței  CLM Râmnicu Sărat programată joi au fost introduse atât proiectele de validare a mandatelor celor doi aleși cât și proiecte pentru modificare componenței comisiilor locale dat fiind că fiecare dintre cei doi trebuie să fie membri într-un dintre comisiile de specialitate. Chiar și așa, proiectele de hotărâri care îi privesc pe cei doi consilieri care urmează a fi validați au fost introduse pe ultimele locuri ale ordinii de zi tocmai ca cei doi să nu poată vota la cele peste 30 de proiecte supuse dezbaterii Consiliului Local Municipal Râmnicu Sărat.

3 COMENTARII

  1. Împrumut între special este pentru oricine care doresc pentru a obține un împrumut:
    E-mail: internationalbank07@gmail.com

    Sunteți blocat, interzise bancă și nu aveți favoarea băncilor sau mai bine aveți un proiect și nevoie de finanțare, un fișier de rău de credit sau nevoie de bani pentru a plăti facturile, fonduri pentru a investi în afaceri. Deci, dacă aveți nevoie de împrumut nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații privind condițiile noastre, la o rată de 2%. Pentru orice alte informații vă rugăm să ne contactați prin e-mail: internationalbank07@gmail.com

    E-mail: internationalbank07@gmail.com

    Multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.