Terasa NoLimit de pe Bălcescu, înjumătățită, miercuri, de polițiștii locali

7
1416

Poliția Locală împreună cu responsabilii serviciului Patrimoniu din Primăria Buzău au obligat, miercuri, proprietarul unei terase de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu să își ridice de pe domeniul public ocupat abuziv o parte din scaunele si mesele aflate pe porțiune de teren pentru care nu avea documente. Este vorba despre terasa NoLimit aflată în vecinătatea clubului cu același nume pe care responsabilii municipalității o verificase cu câteva zile înainte și îi informase pe administratori că dacă nu vor intra în legalitate se va recurge la aceste măsuri.
Miercuri la orele prânzului polițiștii locali însoțiți de reprezentanții serviciului Patrimoniu au descins pe Bulevardul Bălcescu, au ridicat clienții de la mese și au dispus ridicarea mobilierului de pe aproximativ jumătate din suprafața ocupată.
„Direcția de Poliție Locală a acționat pe Bulevardul N. Bălcescu pentru eliberarea domeniului public care era amplasată ilegal. Agentul economic ocupa aproximativ 250 de metri mai mult decât agentul avea în acordul de teren. Clienții au fost înțelegători și s-au mutat la alte mese astfel că acțiunea a decurs fără probleme”, a declarat Doru Dumitrașcu inspector principal la Poliția Locală Buzău.

Potrivit Poliției Locale, societatea avea acord de teren pentru amplasarea terasei sezoniere pe 74 de metri pătrați iar în realitate ocupa 317 metri pătrați.

7 COMENTARII

  1. Împrumut între special este pentru oricine care doresc pentru a obține un împrumut:
    E-mail: internationalbank07@gmail.com

    Sunteți blocat, interzise bancă și nu aveți favoarea băncilor sau mai bine aveți un proiect și nevoie de finanțare, un fișier de rău de credit sau nevoie de bani pentru a plăti facturile, fonduri pentru a investi în afaceri. Deci, dacă aveți nevoie de împrumut nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații privind condițiile noastre, la o rată de 2%. Pentru orice alte informații vă rugăm să ne contactați prin e-mail: internationalbank07@gmail.com

    E-mail: internationalbank07@gmail.com

    Multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.