Primarul Constantin Toma dorește atragerea la Buzău a cât mai multor investitori străini, demarând în acest sens un program de atragerea a acestora pe baze eficiente și sustenabile. Pentru a-și deschide o afacere în Buzău, potențialii investitori au nevoie de terenuri și clădiri pe care municipalitatea nu are de unde să le pună la dispoziție. Edilul buzoian vrea să vină în sprijinul investitorilor dar și al buzoienilor, centralizând la un loc toate terenurile și/sau clădirile disponibile pentru a găzdui noi afaceri de succes.

În acest sens municipalitatea solicită buzoienilor să completeze un chestionar care poate fi descărcat de pe pagina de web a Primăriei în care să menționeze localizarea, suprafața, categoria de folosință, disponibilitatea utilităților, starea clădirii precum și alte informații logistice relevante. Toate aceste chestionare urmează a fi centralizate iar oferta persoanelor fizice sau a firmelor buzoiene care dețin terenuri, clădiri ori spații de producție să ajungă la cei interesați de deschiderea unei afaceri la Buzău.

În acest fel municipalitatea dorește pună la punct o baza de date oficială care să ofere eventualilor investitori care ar vrea să deschidă o afacere la Buzău.

3 COMENTARII

  1. Împrumut între special este pentru oricine care doresc pentru a obține un împrumut:
    E-mail: internationalbank07@gmail.com

    Sunteți blocat, interzise bancă și nu aveți favoarea băncilor sau mai bine aveți un proiect și nevoie de finanțare, un fișier de rău de credit sau nevoie de bani pentru a plăti facturile, fonduri pentru a investi în afaceri. Deci, dacă aveți nevoie de împrumut nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații privind condițiile noastre, la o rată de 2%. Pentru orice alte informații vă rugăm să ne contactați prin e-mail: internationalbank07@gmail.com

    E-mail: internationalbank07@gmail.com

    Multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.