Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) anunţă că demarează procedura de încadrare directă, din sursă externă, a 419 posturi la nivel naţional, în scopul reducerii deficitului de personal. Și la Buzău se fac angajări, de asemenea prin încadrare direct.

Pentru a se putea înscrie pentru unul dintre posturi, candidaţii trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani, să aibă înălţime minimă de 1,65 m pentru bărbaţi şi 1,60 m pentru femei.

În plus, candidaţii trebuie să depună, până la 17 octombrie, cereri de înscrieri în concurs şi până la 24 noiembrie, un dosar care să conţină cerere-tip, copii ale documentelor care atestă studiile, copii ale actului de identitate, ale certificatului de naştere al candidatului, soţului/soţiei şi fiecărui copil, ale certificatului de căsătorie, precum şi, după caz, ale hotărârilor judecătoreşti privind starea civilă, autobiografia şi tabelul nominal cu rudele candidatului, cazierul judiciar, caracterizarea de la ultimul loc de muncă, respectiv din instituţia de învăţământ în cazul absolvenţilor în primul an de la absolvire, trei fotografii tip buletin de identitate, fişa medicală-tip de încadrare în MAI, declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare şi, pentru posturile care implică autovehicule, copie a permisului de conducere categoria B şi C.

Concursurile constau în două probe: proba fizică şi un test scris pentru verificarea cunoştinţelor necesare îndeplinirii atribuţiilor postului pe baza tematicii şi bibliografiei stabilite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.