mario tanase 1
Mario Tănase este din Buzău și are doi ani și 8 luni. În urmă cu două luni a inceput să aibă crize de vomă și dureri abdominale. După mai multe controale medicale efectuate atât la Buzău cît și la București, medicii au declarat ca micuțul suferă de o tumoare ce îi afectează aproximativ 25 % din suprafața craniană și care a cauzat edem papilar la ambii ochi și hidrocefalie. Prima intervenție chirurgicală a avut loc pe 4 martie însă din cauza localizării tumoarea nu a putut fi extirpată în totalitate iar la scurt timp starea lui Mario s-a agravat. Presiunea craniană era de 6 ori mai mare fața de normal. O a doua intervenție chirurgicală a avut loc la o diferență de doar două zile. Rezultatul biopsiei preliminare este de Astrocitom pilocitic cu zone pilomixoide, rezultat confirmat și de Institutul Național Victor Babeș.

Acum singura şansă ca Mario să ducă o viaţă normală este o operație la o clinică din Hanovra, Germania. Costurile intervenţiei chirurgicale ajung până la 45.000 de euro.

Persoanele care doresc să doneze orice sumă, oricât de mică, o pot face în conturile deschise la ING Bank, pe numele Tănase Marian.

RON RO54 INGB 0000 9999 0369 1759
EURO RO51 INGB 0000 9999 0427 7693

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.