Ultimul meci disputat în Liga Națională de HCM Buzău în compania ocupantei locului trei,  CSM București, a fost unul mult mai disputat în tribune decât pe teren.

Cum în teren, meciul nu avea nici o miză, principala luptă s-a dus între cei câțiva suporteri prezenți în Sala Sporturilor Romeo Iamandi și antrenorul oaspeților Vasile Mărculescu. Vizibil iritat de faptul că elevele sale au fost conduse în repetate rânduri de retrogradatele de la HCM Buzău, Mărculescu și-a ieșit repede din pepeni și a început să arunce vorbe grele, atât arbitrilor cât și suporterilor prezenți în sală. Cum la finalul meciului, oaspeții aveau să fie premiați de Federație pentru ocuparea locului III în clasamentul Ligii Naționale, scorul egal de la finalul primei reprize coroborat cu accidentarea unei jucătoare din București, l-au scos din minți complet pe antrenorul oaspeților care s-a luat la ceartă cu cei câțiva suporteri ai HCM Buzău prezenți la ultimul meci disputat de echipa favorită în primul eșalon handbalistic. Dacă la  începutul conflictului vorbele grele au fost aruncate doar pe parcursul pauzei dintre cele două reprize, pe parcursul desfășurării partidei, tensiunea dintre cele două tabere s-a amplificat. Pe durata jocului, cronometrul a fost oprit de mai multe ori pentru ca Mărculescu să se poată înjura în voie cu suporterii buzoieni dar și pentru a-i reproșa antrenorului Romeo Ilie că fetele sale nu s-au dat la o parte din fața echipei din capitală, așa cum ar fi fost ”înțelegerea”.

La finalul celor 60 de minute de joc, scorul a fost egal 34-34 iar reprezentativa de handbal a Buzăului și-a luat la revedere, după 7 ani neîntrerupți petrecuți în Liga Națională de Handbal.

Ciprian STERIAN

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.