Consiliul Județean Buzău are din această lună un nou secretar general în persoana juristului Laurențiu Gavrilă care a preluat funcția de la Mirela Oprea.
Mirela Oprea a devenit secretar general al județului în luna august a anului 2011 după pensionarea Dumitrei Drăghici. Până pe data de 30 iunie, Mirela Oprea a ocupat funcția de secretar general al județului fiind promovată temporar de fostul președinte al Consiliului Județean, iar de la 1 iulie și până la începutul lunii septembrie a ocupat funcția prin delegare de atribuții de la funcția de director executiv al Direcției Juridice a Consiliului Județean.
La rândul său, Laurențiu Gavrilă a preluat funcția de secretar general al județului pentru următoarele trei luni, fiind promovat temporar de pe funcția de consilier juridic.
Laurențiu Gavrilă este de profesie jurist, absolvent al Facultății de Drept în anul 1995, al unui master în Administrație Publică Europeană absolvit în anul 2006 și a mai multor cursuri de specialitate. De-a lungul carierei sale a acordat consultanță juridică Administrației Finanțelor Publice Buzău, RAM Buzău, Compania de Apă Buzău, Prefectură și a fost director adjunct al A.N.R.S.C. între anii 2007-2010.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.