te iubesc dragobete

Demers lăudabil al tinerilor liberali, de Dragobete. Pe 24 februarie, atunci când românii sărbătoresc Dragobetele, liberalii vor porni prin oraș pentru a identifica cele mai norocoase și mai statornice cupluri, în care ”dragostea” e  cuvânt de ordine.  Mai exact, liberalii vor căuta cupluri care consideră că povestea lor de dragoste este magică și merită împărtășită întregii lumi.

”Cred că pentru fiecare dintre noi, dragostea este elementul cel mai important al vieții noastre, iar de Dragobete avem ocazia să îi demonstrăm persoanei iubite ceea ce simțim! Noi, tinerii liberali, vrem să sărbătorim această sărbătoare românească împreună cu toți cei care se iubesc, indiferent de vârstă”, a declarat Florin Colgiu, președintele TNL Buzău.

Tinerii liberali vor oferi cuplurilor câte o amintire a zilei de Dragobete, sub forma unei fotografii, cele mai frumoase perechi urmând să câștige, prin tragere la sorți, o cină romantică la un restaurant buzoian.

”Invităm toți buzoienii care iubesc să fie alături de noi la această acțiune, să iubească românește și să aibă o zi de Dragobete plină de dragoste”, a mai spus Florin Colgiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.