Au tot amenințat că vor candida pe liste separate, ale Partidului Social Democrat, nu pe cele ale Uniunii Social Liberale, în situația în care nu le vor fi rezolvate dorințele, însă asta nu se poate. A spus-o clar, în această seară, liderul PNL, Crin Antonescu, copreședinte al USL, întrebat fiind ce părere are despre declarațiile social democraților care spun că vor candida pe liste separate, în 2012, în cazul în care liderii de la București nu vor reveni asupra deciziei de a nu-l susține pe Victor Mocanu la Consiliul Județean, ci pe liberalul Cristi Bîgiu.
Scurt și la obiect, Antonescu a declarat că o candidatură pe liste separate, ale PSD, nu pe cele ale USL, la alegerile de anul viitor, este imposibilă pentru șefia Consiliului Județean.
”Protocolul interzice asta”, a adăugat și  președintele PNL Buzău, George Scutaru.

Prezent în această după amiază la Buzău, șeful liberalilor, Crin Antonescu, și-a exprimat convingerea că social democrații buzoieni vor reveni la sentimente mai bune și vor accepta decizia ca liberalul Cristi Bîgiu să fie cel susținut de USL pentru președinția Consiliului Județean. În cazul în care nu își vor schimba atitudinea și nu vor fi de acord nici până în cel de-al 12-lea ceas cu decizia USL luată în luna septembrie, spune Antonescu, social democrații nemulțumiți sunt invitați să plece din partid.
” La începutul anului viitor va trebui să știm foarte clar cine cu cine se luptă. Pentru noi adversarul e clar, aliații politici sunt clari, scopul bătăliei de asemenea….. ” În USL ori ești, ori nu ești. Dacă ești, tu, pesedistule esti, ești împreună cu liberalii. Altfel nu e USL Dacă tu nu vrei să fii cu liberalii, pleci din PSD. Dacă tu, liberalule, nu vrei să fii cu pesediștii, atâta vreme cât e această construcție, pleci din PNL. E simplu ca bună ziua!”, a conchis Crin Antonescu.

Ciprian STERIAN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.