Partidul Național Liberal convoacă buzoienii pe Facebook a o acțiune de protest menită să convingă parlamentarii buzoieni să voteze în favoarea moțiunii de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă” înregistrată vineri și semnată de 148 de parlamentari de la PNL, USR, PMP şi independenţi.
Acțiunea este una concertată și are loc în toată țara, perioada de desfășurare fiind orele 17.00-20.00.

Potrivit organizatorilor buzoienii sunt așteptați în Piața Dacia după care se vor deplasa în marș către Prefectură acolo unde vor înmâna textul moțiunii reprezentantului Guvernului în teritoriu.

”Luni, 20 noiembrie a.c., începând cu ora 17.00, filialele PNL vor organiza la nivelul judeţelor evenimente prilejuite de prezentarea publică a moţiunii de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”. Membrii şi simpatizanţii PNL se vor reuni la sediile judeţene ale partidului, de unde se vor deplasa spre sediile prefecturilor. Cu acest prilej va fi prezentat public textul moţiunii de cenzură şi va fi înmânat reprezentantului Guvernului în teritoriu. La evenimente sunt invitaţi toţi cetăţenii nemulţumiţi contraperformanţa şi atitudinea actualei guvernări, precum şi reprezentanţi ai societăţii civile şi structurilor asociative. Acţiunea face parte din campania de informare lansată de PNL în scopul determinării tuturor parlamentarilor, indiferent de culoare politică, să voteze pentru adoptarea moţiunii de cenzură şi demiterea Guvernului Tudose”, anunţă PNL într-un comunicat de presă.

Liberalii au înregistrat vineri la Parlament moţiunea de cenzură intitulată ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, în textul căreia fac inventarul ”minciunilor”, al ”nerealizărilor” şi al măsurilor care, arată ei, au destabilizat economia în cele zece luni de când coaliţia PSD – ALDE a preluat guvernarea. Moţiunea a fost semnată de 148 de parlamentari de la PNL, USR, PMP şi independenţi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.