Laboratorul de practică al Liceului Tehnologic „Sf. Mucenic Sava” din Berca va fi dotat cu tehnologie de ultimă generație grație unei sponsorizări venite din partea OMV PETROM, societate implicată de-a lungul timpului în mai multe astfel de  acțiuni.

„În luna martie 2021 am depus un proiect  educativ  de sponsorizare la OMV PETROM iar în luna iulie 2021 am semnat contractul de sponsorizare în valoare de 42.500 lei. Acest proiect constă în dotarea laboratorului de practică al Liceului Tehnologic ”Sf. Mucenic Sava” Berca, cu o imprimantă 3D, consumabile necesare imprimantei 3D, un kit tablă inteligentă și asigurarea instruirii a 2 profesori pentru utilizarea imprimantei 3D. În anul școlar 2021-2022 vom avem 3 clase de învățământ profesional profil mecanic-auto”, a declarat directorul instituției de învățământ Mădălina Neagu.

De asemenea, liceul din Berca, a mai obținut în acest an o sponsorizare constând în rechizite școlare.

„În luna mai 2021 școala noastră a primit o sponsorizare prin acțiunea ”Sfertul de lectură” , constând în rechizite școlare în valoare de 1000 lei.  Aceste rechizite au fost repartizate în special către clasele de învățământ profesional si liceal, pentru a le oferi un sprijin celor cu venituri modeste și a preveni pe cât posibil abandonul școlar”, a mai declarat profesorul Mădălina Neagu.

1 COMENTARIU

  1. Zău, tu? A cata oara te lauzi cu munca începută de alții? Sau treaba asta cu sponsorizarea e tot ca aia cu xeroxul și tablele inteligente, mai inteligente decât tine? Ce vrei să demonstrezi și cui? Mă mir ca nu susții ca ai construit și vreun corp de clădire de șase luni de când ai ajuns director. Și cum ai ajuns? Hmmmm. Să trăiască nea Vali, cum ii spune adoratul tău soț. Ce te făceai tu dacă nu era acest Marcu, cu arcu, zis nea Vali? Știi ce arata gestul tău? Disperare. Da știi cum e în viață, ca de ce ți. e frica nu scapi. Stai închisă în birou apoi ieși ca să te lauzi că faci și dregi. Chiar mă faci să râd. Cu câțiva ani în urma nu visai sa pupi tu o funcție de conducere, da’na, politica te. a ajutat. Prin politica ai venit și tot prin politica o sa pleci. Așa li se întâmplă celor care se agață de funcții ajutați politic și nu cu ceea ce au în cap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.