Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, nu este interesat de schimbarea șefilor de deconcentrate. Mai mult, Preda dă dreptate actualei majorități care dorește să schimbe directorii numiți pe timpul Guvernului Boc.
„ Nu comentez schimbările din deconcentrate. Să îi schimbe cum doresc. Cei care au funcții câștigate prin concurs să și le apere, care sunt mai slabi de înger să demisioneze. Nu am absolut nimic de comentat. Asa cum i-am schimbat și noi așa îi schimbă și ei”, a declarat deputatul Cezar Preda.
Nu de aceeași părere este deputatul Cezar Preda când vine vorba de schimbarea sefului de la Agenția de Protecția Mediului, care este grav bolnav.
„Trebuie sa fii foarte nenorocit ca om atunci când ceri schimbarea unui om care este incurabil și grav bolnav. Eu cred ca este o speculație și nu cred că un lider politic are această minte. Dar, dacă au luat și decizia asta și unii sunt grăbiți să vină pe funcție, asta este. Mai ales că am vazut că sunt și foarte pregătiți și specializați cei care vor să îi înlocuiască dar, astea sunt resursele”, a apreciat Cezar Preda.
În prezent, Agenția de Protecția Mediului este condusă de democrat-liberalul Radu Babici, cel care de luni bune este în concediu medical, fiind bolnav de cancer. Locul său se prefigurează a fi luat de jurnalistul Ionuț Apostu, fin al primarului municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală. De asemenea, tot un fin al primarului Constantin Boșcodeală, fostul arbitru de fotbal Romeo Lungu, președinte al TSD Buzău, este în cărți pentru șefia Direcției de Tineret și Sport, instituție condusă pe vremea Guvernului Boc de Cristi Vioiu și lăsată în prezent pe mâna fostului conservator, Valerian Țuclea.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.