Deputatul Cezar Preda cataloghează apariția documentelor privind participarea sa la arderea arhivei PCR, drept o „ciorbă reîncălzită” pusă la cale de contracandidatul său care urmărește să-și maximizeze șansele .
„A mai fost odată această temă. Nu am vut nici o implicare. Când s-au disponibilizat de acolo spațiile, unde a funcționat secția mixtă, unde era domnul Radu Dumitru, primul director al Urbisului care s-a mutat cu secția acolo și a disponibilizat arhiva care conținea carnete PCR din alea mari. Eu nu am fost, ei au luat alea de acolo și le-au dus la DCA sau cum se numea. Cum era să mă duc eu să veghez la arderea lor? Habar nu am. Am înțeles că a fost făcută o investigație care a fost clasată pentru că se depășise termenul. Este o metodă în campanie când contracandidatul se folosește de canalele media pentru a încerca să-și maximizeze șansele”, a declarat, liderul PDL Buzău, Cezra Preda.
Totodată, președintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, spune că nu crede că readucerea subiectului în prim planul vieții politice are cum să îi afecteze șansele pentru obținerea unui nou mandat: „Care e efectul? Ce se dorește cu această temă? A făcut Gâdea o emisiune.Și? Să fie sănătos. Să zic și eu acum că, contracandidatul meu are certificat de revoluționar și o fi împușcat și el ceva prin Palat pe acolo. Fac și eu o emisiune cu asta. Și? Ce se întâmplă? Lumea vede sau nu vede. Cetățenii primesc NUP și fără să știe dacă a fost sau nu o anchetă. Ce să comentez eu despre ceva de acum 18 ani dacă nici măcar nu am luat parte la ele? Nu văd ce aș putea să spun eu. Nu văd ce consecințe și ce urmări are? E ca și cum ai spune că la 40 de ani aveam părul negru și că acum am albit. Așa și? Ăsta sunt acum”, a încheiat deputatul Cezar Preda.

Ciprian STERIAN

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.