Social-democratul Cornel Pitiș poate spune, fără teamă că ar putea greși prea mult, că cineva acolo sus, la Regia Naţională a Pădurilor Romsilva, îl iubește și îl vrea cu orice preț director al Direcției Silvice Buzău. După ce ieri dimineață, Pitiș a pierdut postul de conducere în urma procesului intentat de fostul director, democrat-liberalul Aurel Stănciuc, care a contestat decizia prin care era mutat de pe postul deținut în luna august a acestui an, în doar câteva ore, o nouă decizie de detașare a lui Stănciuc a fost emisă de șefii de la Centru.
Astfel, după doar două ore, Cornel Pitiș a revenit pe scaunul pe care l-a eliberat în cursul dimineții în timp ce Stănciuc va trebui să se prezinte, în următoarele 60 de zile la noul post pe care a fost responsabilizat de șefii săi de la București în cadrul Centralei Romsilva.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. Scenariul seamana oarecum cu cel de la Inspectoratul Scolar Judetean Buzau din anul 2011. Numai ca acolo D-nul Ene nu a obtinut nici functia de adjunct dupa ce fusese instalat general de instanta de judecata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.