Democrat liberalul Cezar Preda s-a supărat în această săptămână pe liberalii buzoieni din mai multe motive. Unul dintre ele ar fi că aceștia au acuzat Partidul Democrat Liberal că ar avea o ințelegere cu PSD la nivelul Consiliului Județean, lucru care nu ar fi nici pe departe adevărat.
„S-au luat la ceartă partenerii din USL. Liberalii au un obicei chiar mai prost decât pesediștii, acela de a nu împărți cu nimeni nimic. Anul trecut au făcut cel mai prost buget care mi-a lăsat primarii PDL fără bani și au dus banii la comunele PNL și PSD. Anul ăsta, cand s-a împărțit echitabil, au început să spună că au fost înțelegeri între PSD și PDL. Nu a fost nici o înțelegere. Noi ne-am votat bugetul”, a explicat deputatul Cezar Preda.
Un alt motiv de supărare a fost reacția consilierilor liberali la solicitarea de înlocuire a fostului democrat-liberal Sorin Munteanu. Deși consilierii PNL s-au abținut la votul privind încetarea mandatului lui Sorin Munteanu, liderul PDL Buzău, Cezar Preda spune că liberalii au vrut să se implice în organizarea internă a PDL.
„Ce m-a deranjat este că atunci când trebuiau să pună în aplicare decizia de schimbare a unor consilieri au votat împotrivă. Să nu mai vină cu o hârtie de genul ăsta în Consiliul Județean că nu va mai fi votată de nimeni de la PDL. Așa ceva nu se face”, a declarat deputatul democrat-liberal.
În ședința ordinară a Consiliului Județean Buzău de marți, fostul democrat liberal Sorin Munteanu, exclus din partid la finalul anului trecut, a fost înlocuit din funcția de consilier județean de democrat-liberala Marcela Grigorescu.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.