Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda a comentat astăzi rezultatele sondajului făcut public în urmă cu câteva săptămâni de Organizația Județeană a PSD Buzău. Democrat-liberalul și-a exprimat îndoiala în ceea ce privește corectitudinea datelor prezentate și a precizat că și în opinia sa candidatul USL la Consiliul Județean este liberalul Cristi Bîgiu.
”Cifrele pe care le prezintă către dumneavoastră se vor dovedi dacă au fost sau nu reale când se va trage linie. După părerea mea, sunt umflate, nu știu cu ce scop. În ceea ce privește candidatul USL la Consiliul Județean,părerea mea este că va fi Cristi Bîgiu. Din punctul meu de vedere, lupta va fi strânsă dar și noi avem șanse să câștigăm pentru că avem în plan un om care va câștiga deși nici voi nu cred că vă gândiți că putem câștiga Consiliul Județean”, a declarat deputatul Cezar Preda.
În ceea ce privește candidatura sa la Primăria orașului Buzău, Preda a precizat că șansele sale sunt și mai mari decât ale candidatului PDL la şefia Consiliului Judeţean. Preda a adăugat că lupta cu Boşcodeală va fi reală şi se va purta până în momentul închiderii urnelor.
”Cât voi fi eu în politica buzoiană și voi intra în bătălie undeva, bătălia se va tranșa la 6 dimineața. Astea cum că sunt singur pe drum şi am 65% și celălalt are 25% sunt povești de adormit copii”, a încheiat șeful PDL Buzău, deputatul Cezar Preda.
Conform sondajelor platite de PSD pentru desemnarea candidaților unici ai USL,  primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală are un avans de 45 de procente în fața deputatului Cezar Preda. Cu toate acestea cel din urmă spune că diferența reală ar fi de doar 8 procente ceea ce nu ar fi atât de greu de recuperat.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/07/Cezar-PREDA1.mp3|titles=Cezar PREDA]

5 COMENTARII

 1. Câştigatul alegerilor la „ora şase dimineaţa” e o poveste mai veche şi nimeni nu vrea să o spună pe larg. Concluzia domnului C:P.e corectă.
  „spune, spune moş bătrân,
  spune caii când se fură,
  noaptea pe fulgerătură”!
  Voturile când se-nhaţă,
  Pe la şase dimineaţă!

 2. Cezarica, ne-am saturat noi de cat timp esti in politica buzoiana si in cate batalii ai intrat! ne-am saturat noi sa tot pierzi, tu nu?! ai pierdut si la 6 dimineata si la 12 noaptea si singur pe drum si insotit …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.