Pus pe treabă după ce a revenit din concediu, deputatul Cezar Preda și-a propus, astăzi, să descopere cum au votat consilierii municipali ai PDL în problema avizului terasei amplasate pe bulevardul Nicolae Bălcescu, lângă Şcoala nr. 1. Pentru asta, Preda și-a convocat consilierii în această după-amiază pentru a le cere socoteală despre construcția care a ocupat o parte din trotuarul de pe Bălcescu și pe care deputatul o consideră o ”imbecilitate”.
”Am venit și eu dintr-o vacanță și am mers pe bulevardul Bălcescu. Este incredibil. O să am o discuție cu consilierii noștri locali să-i întreb care este poziția vizavi de cetățenii pe care îi reprezintă, pentru că Buzăul nu cred că avea nevoie de o asemenea imbecilitate pe trotuarul de lângă Procuratură și de lângă Școala 1”, a declarat deputatul Cezar Preda.
Șeful PDL a mai spus că îi cere primarului Constantin Boșcodeală să repare greșeala făcută, astfel încât trotuarul să fie redat buzoienilor.
”Îl rog pe domnul primar Boșcodeală să ia măsuri și să redea trotuarul buzoienilor pentru că nu este bine ce a făcut și nu este corect. Am înțeles că acolo se întâlnește protipendada PSD-ului cu șampanii scumpe şi cu… E treaba lor și e dreptul lor dar pe mine mă interesează trotuarul”, a ținut să precizeze liderul PDL Buzău.
Rămâne de văzut cum va reacționa, astăzi, deputatul Cezar Preda când, consilierii municipali îi vor explica că, de fapt, votul dat de ei în urmă cu mai bine de un an a fost unul care permite oricărui proprietar de unitate de alimentație publică să își amenajeze terase provizorii pe perioada sezonului cald.

Ciprian STERIAN
[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/07/Cezar-PREDA.mp3|titles=Cezar PREDA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.