imagine de arhivă

Lucrările de infrastructură demarate în mai multe puncte de pe Valea Buzăului după vizita din luna iunie a ministrului Transporturilor, Ovidiu Silaghi, nu vor fi afectate de rectificarea bugetară ce a diminuat din sumele alocate Ministerului Transporturilor. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Buzău care a declarat ieri că lucrările deja demarate au asigurată sursa de finanțare și nu se poate pune problema stopării lucrărilor.
„Odată făcută proiectarea și începute lucrările sumele au fost alocate. Nu se poate începe o lucrare fără sursa de finanțare și în toate cazurile în care s-au început lucrările în urma vizitei ministrului Transporturilor la Buzău, cum ar fi la Măgura sau la Chirlești, acestea vor continua”, a declarat președiintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu.
Și vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a recunoscut că situația s-a schimbat față de anii trecuți și speră ca lucrările demarate cu banii alocați de noul Guvern să nu mai rămână la stadiul de șantiere așa cum s-a întâmplat în anii anteriori.
„Toate lucrările care sunt începute sunt finanțate și vor fi finalizate. Asta este noua politică a Guvernului și sper ca, pentru prima dată, să nu mai începem 20 de șantiere, să finanțăm doar două și să rămânem cu niște șantiere arheologice cum s-a mai întâmplat”, a precizat vicepreședintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.