UPDATE: După aproape 5 ore, ambulanța a ajuns la locuința bărbatului de 33 de ani din Boldu, ajutată de utilaje de deszăpezire. Pacientul a fost preluat în bune condiții și va fi adus la Spitalul Județean Buzău pentru investigații medicale suplimentare.

Misiune extrem de dificilă a unui echipaj de la Ambulanța Buzău care încearcă să ajungă la un tânăr de 33 de ani din Boldu care se luptă pentru viață. Bărbatul are dureri mari în piept și respiră extrem de greu, având nevoie urgentă de un medic. Situația este cu atât mai dramatică cu cât la Boldu nu există în acest moment un cadru medical iar drumul până acolo este blocat.

Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău, colonelul Dănuț Nicolae, a declarat în această după amiază că o salvare cu un utilaj de deszăpezire încearcă să ajungă la Boldu, pentru a-l prelua pe pacient și a-l aduce cât mai repede la Spitalul Județean Buzău.
Misiunea echipajului de pe Salvare și a drumarilor nu va fi deloc una ușoară. DN 22 Râmnicu Sărat-Brăila este blocat de nămeți care ajung să măsoare până la un metru. În plus, vântul suflă cu putere în zonă și aduce pe carosabil omătul astfel că drumarilor le este extrem de greu să pătrundă și să înainteze pe această șosea.
Având în vedere gravitatea cazului, conducerea ISU Buzău a luat legătura cu Inspectoratul de Aviație, însă toate aparatele de zbor sunt plecate la intervenții în alte județe astfel că nu este nici unul disponibil pentru cazul de la Boldu.
Revenim cu detalii!

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.