Luptă strânsă pentru șefia Teatrului George Ciprian. Ambii candidați înscriși în cursa pentruu fotoliu de director al instituției de cultură din subordinea Consiliului Județean, atât actualul director Gina Chivulescu cât și Dan Marius Zarafescu celălalt candidat înscris au obținut note de trecere în prima etapă a concursului și vor susține săptămâna viitoare proba interviului.

Actualul director Gina Chivulescu pleacă la luptă cu un avantaj fragile a obținând în prima etapă nota 7,90 în timp ce contracandidatul ei, Dan Marius Zarafescu angajat al Teatrului Nottara a obținut nota 7,52.

În ceea ce privește soarta celorlalte două instituții de cultură din subordinea Consiliului Județean Buzău, Muzeul Județean și Centrul Județean de Cultură și Artă și aici lucrurile par a fi intrat în linie dreaptă.

Ion OANCEA

Pentru șefia Muzeului Județean a fost admis dosarul unui singur candidat în persoana actualului adjunct Daniel Costache în timp ce în cursa pentru șefia Centrului Județean de Cultură și Artă a rămas doar actualul director Ion Oancea, contracandidata sa fiind respinsă la proba dosarului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.