consiliul judetean
Primarii buzoieni interesați de fondurile europene și de atragerea de bani străini în localitățile pe care le păstoresc vor avea șansa, în curând, de a primi consultanță gratuită astfel încât demersurile lor să aibă succes și sume cât mai mari să fie aduse în județ.
Aleșii locali se vor putea interesa de atragerea de fonduri europene la un ghișeu care va deveni funcțional, în scurt timp, în sediul Consiliului Județean Buzău, ghișeu deschis la inițiativa Prefectului Maria Buleandră și a președintelui CJ Buzău, Cristi Bîgiu. Primarii vor fi îndrumați despre pașii pe care îi au de urmat pentru a atrage fonduri comunitare de către angajați ai instituțiilor deconcentrate, care nu sunt străini de acest subiect.
Pe lângă informațiile pe care le vor primi de la acest ghișeu unic, primarii vor putea obține de aici documentația necesară accesării fondurilor europene.
Nu este exclus ca proiectul, destinat inițial doar primarilor, să se extindă ulterior și să se adreseze și persanelor fizice care vor să deruleze proiecte cu bani comunitari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.