Marian GHIVECIU si Victor MOCANU
Noile modificări statutare aprobate în week-end la Consiliul Național al PSD par să liniștească într-o oarecare măsură apele în rândul social-democraților buzoieni. Practic, conform noilor rezoluții adoptate, primarul Constantin Boșcodeală ar trebui să renunțe la funcția de președinte al PSD Buzău dar și la calitatea de membru de partid. Nici deputatul Marian Ghiveciu și senatorul Victor Mocanu nu ar mai deține funcții în partid și nu vor avea posibilitatea de a ocupa altele, atât timp cât sunt judecați pentru fapte de corupție de Înalta Curte de Casație și Justiție.
În această situație, drumul pare netezit pentru președintele organizației municipale, Marcel Ciolacu, care ar urma să candideze în tandem cu Eugen Teodorovici pe funcțiile lăsate libere de Constantin Boșcodeală, respectiv Marian Ghiveciu, singurul obstacol fiind deputatul Adrian Mocanu, un tânăr care nu are nici pe departe anvergura și aptitudinile tatălui, său dar care, totuși, ar putea ridica unele probleme.
Rămâne de văzut care vor fi următoarele mutări pe scena politică, mai ales că Buzăul ar putea face, din nou, excepție de la regulă. Mai exact, Constantin Boșcodeală ar putea rămâne în fruntea social-democraților buzoieni până la alegerile din aprilie, chiar dacă noile rezoluții adoptate de Consiliul Național ar trebui să își producă efectele imediat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.