Măsura importantă luată de Primărie pentru reducerea aglomerației dn trafic din zona Școlii 11

4
2695

Primăria ia primele măsuri pentru a rezolva problema aglomerației din preajma unităților de învățământ și trece la instituirea unor noi sensuri unice de circulație. Prima stradă pe care vor fi operate schimbări importante este strada Pietroasele, strada pe care se face accesul elevilor la Școala generală nr. 11 și la Grădinița cu Program Prelungit Bobocei din Micro III.
Astfel, de lunea viitoare, odată cu începerea școlilor circulația pe strada Pietroasele se va face doar într-un singur sens și acesta va fi dinspre T’Essence PUB către strada Chiristigii și nu dinspre IPJ Buzău către Grădinița Bobocei cum se desfășoară în prezent. Mai mult, autoritățile vor desființa parcarea din fața blocurilor C15-C19 astfel încât prin fata școlii să fie libere 2 benzi de circulație, pe una să se marcheze locuri de oprire pentru părinții care își lasă copiii la cursuri iar pe cealaltă să se poată circula spre intersecția cu strada Chiristigii.

4 COMENTARII

  1. Cei care au gandit aceasta modificare nu cred sa fi observat faptul ca toti soferii care circula pe str. Pietroasele dimineata, la pranz si seara isi lasa/iau copiii de la scoala, deci vor astepta toti pe o singura banda. Pentru ce este necesara a doua? Unde o sa parcheze locatarii din blocurile C15, B21 si C10? Probabil ca veti spune in parcarea din spatele blocurilor care are aproximativ 25 de locuri si deserveste nu mai putin de 7 blocuri. De asemene tot aici vor parca si profesorii de scoala 11, toti functionarii IPJ Buzau si persoanele care vin la aceasta institutie. Si cu siguranta nu au mai observat ca toate strazile din zona sunt deja pline cu autoturisme parcate neregulamentat pe trotuarele pe care ar trebui sa mearga elevii la scoala.
    Sa fim realisti. Problema mu este generata de faptul ca parintii opresc in fata scolii ci de imposibilutatea de a iesi din cartierul Micro 3 in strada Frasinet. Poate un sistem de sensuri giratorii pe frasinet ar fi mai eficient.

  2. Incercati si Liceul Dimitrie Filipescu de pe strada cu acelasi nume, doar asa putin priviti trecerea de pietoni din fata liceului. Parerea mea este ca lipsesc indicatoare OBLIGATORII.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.