Licitația pentru dotarea noii maternități cu aparatură medicala s-a încheiat și nu s-au înregistrat contestații. De aici și până la deschiderea efectivă a noii unități spitalicești mai este doar un pas, pas care ar putea fi făcut în aproximativ  60 de zile cât este termenul de livrare al aparaturii medicale după finalizarea procedurilor de achiziție.

Mai mult, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu a declarat, joi că noua maternitate de pe strada victoriei va funcționa în curând și DOAR cu aparatură medicală nouă. Ipoteza este îmbucurătoare  mai ales că existau temeri că odată cu aparatura recuperată să se transmită în noua unitate spitalicească și bacteriile din vechiul spital.

Prin urmare, în ceea ce privește aparatura medicală, în valoare totală de 13.412.670.76 RON, aceasta urmează să fie livrată la noua maternitate de pe Victoriei de către:

TEHNOPLUS MEDICAL S.R.L.( MESE MEDICALE, LAMPI CHIRURGICALE ,MOBILIER MEDICAL, PATURI MEDICALE, SCAUNE CU ROTILE, APARATE DE STERILIZARE, DE DEZINFECTARE SI DE IGIENIZARE ) 

ELMED S.R.L.( TRUSE MEDICALE, TRUSE DE DIAGNOSTICARE)

NICONSULTING TECHNICS SRL(DIVERSE APARATE SI PRODUSE MEDICALE, APARATE SI INSTRUMENTE PENTRU TRANSFUZIE SI PERFUZIE, )

HELLIMED S.R.L.( ECOGRAFE SI EKG, INCUBATOARE, APARATE DE ANESTEZIE SI DE REANIMARE)

MEDIST IMAGING & P.O.C. S.R.L.( Aparat de radiologie)

ROMBIOMEDICA S.R.L. ( MONITOARE, STATIE CENTRALA DE MONITORIZARE)

Pe lângă atribuirea contractelor de aparatură medicală a mai fost atribuit și contractul pentru dotarea unității medicale cu echipamente IT și TV contract care a fost adjudecat de firma buzoiană NETWAVE SRL, contract a cărui valoare este de  86.370 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.