Problema transportului localnicilor din Mărăcineni și Săpoca cu autobuzele Trans Bus ar putea fi rezolvată la începutul săptămânii viitoare. Consiliul Local Municipal a aprobat, joi, proiectul de hotărâre prin care consiliile locale din Mărăcineni și Săpoca pot cumpăra o parte din acțiunile Trans Bus, operatorul de transport municipal devenind astfel operator regional.

Primarul comunei Mărăcineni, Constantin Dumitru, a explicat, joi, la ieșirea de la ședința Consiliului Local Municipal că ar dori să rezolve problema cu transportul localnicilor din comună către oraș la începutul săptămânii viitoare dacă toate documentele vor fi obținute până atunci

”Noi sperăm ca 1 martie să vină cu un mărţişor pentru doamnele şi fetiţele din comuna Mărăcineni şi pentru toţi locuitorii din comuna Mărăcineni. Urmează ca vineri  domnul viceprimar să ia avizul de legalitate de la Prefectură, după aceea se merge la Registrul Comerţului pentru a majora capitalul social la Trans Bus. După aceea se va face licenţa de transport şi se va echilibra transportul Mărăcineni – Buzău”, a declarat primarul comunei Mărăcineni, Constantin Dumitru.

Dacă cele spuse de primarul din Mărăcineni se vor concretiza, atunci autobuzele societății Trans Bus vor putea ajunge din nou până la Mătești de la începutul săptămânii viitoare, însă șeful administrației locale spune că rămâne să caute soluții pentru ca și microbuzele 2M să circule legal prin Mărăcineni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.