Dr.-Anca-Bistriceanu-_1331Medicul Anca Bistriceanu este noul Șef al Secției de Pediatrie a Spitalului Județean Buzău. Ea a fost convinsă vineri de conducerea celei mai mari unități spitalicești din județ să preia, cu delegație, funcția deținută până la apariția scandalului copiilor legați de paturi de Carmencita Matei.
Anca Bistriceanu va rămâne șef al Secției de Pediatrie a Spitalului Județean Buzău timp de 6 luni urmând ca după această perioadă să fie organizat concurs pentru ocuparea postului la care însă medicul Anca Bistriceanu nu va participa întrucât nu își dorește această funcție și a acceptat delegarea pe post doar pentru că nimeni altcineva nu a dorit acest lucru.
Tot vineri, a fost desemnată și o asistentă șefă pe Secția de Pediatrie în locul lăsat vacant de Mircica Găzdaru iar numele ei este Mihaela Popa.
Reamintim că șefa Secției de Pediatrie a Spitalului Județean Buzău, medicul Carmencita Matei și asistenta șefă Mircica Găzdaru au fost demise din funcție fiind considerate responsabile de scandalul legării copiilor de paturi și în special de neîntocmirea documentelor legale pentru punerea în aplicare a acestei măsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.