spital nehoiu

Femeia de 23 de ani care a decedat în noaptea de joi spre vineri la maternitatea Buzău se simțea rău de mai multă vreme însă nu a venit la spital decât în ultimul moment.
Potrivit unor surse medicale, femeia ar fi avut dureri abdominale și sângerări încă din luna decembrie 2012, însă nu s-a prezentat la un medic specialist pentru a fi consultată. În ziua de 12 martie, femeia din orașul Nehoiu ar fi acuzat dureri abdominale puternice și a solicitat intervenția unei ambulanțe care a transportat-o inițial la Spitalul Orășenesc din localitate, ulterior pacienta fiind transferată la maternitatea din Buzău unde a și rămas internată.
La maternitatea Buzău, femeia ar fi ajuns cu simptomele unui avort în curs, cu sângerări masive, ea fiind gravidă în aproximativ 4 luni. În pofida încercărilor medicilor de a o salva, tânăra a decedat în noaptea de joi spre vineri în jurul orei 2.00, decesul fiind reclamat Poliției vineri dimineață de fratele său. Corpul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din Buzău unde medicii legiști vor efectua necropsia pentru a stabili cauzele exacte ale decesului.
Din primele informații se pare că decesul femeii nu ar avea la bază o culpă medicală și cel mai probabil faptul că tânăra nu s-a prezentat la medic deși se simțea rău de mai multe luni ar fi stat la baza decesului dar rezultatele necropsiei vor da un prim răspuns cu privire la cauzele care au dus la această tragedie.
Până în acest moment, conducerea maternității Buzău sau cea a Spitalului Județean Buzău, în subordinea căruia se află maternitatea nu au putut fi contactate.
C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.