CosminURSACHESCU
Medicul Cosmin Ursăchescu este, de luni, noul manager al Spitalului Județean de Urgență Buzău. Conducerea Consiliului Județean Buzău a decis să îl numească manager interimar pe tânărul medic orelist care va fi înscăunat chiar, luni, de către președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Județean Buzău, Laurențiu Gavrilă.
Medicul Cosmin Ursăchescu este originar din județul Ialomița și este căsătorit, la Buzău, cu Andreea Ursăchescu, de profesie medic internist, fiica orelistului Stelian Manole și a pediatrului Cornelia Manole. Medicul Cosmin Ursăchescu are 36 de ani și profesează ca medic orelist la Spitalul Județean Buzău de 4 ani, după ce pe perioada studiilor a activat în spitale din capitală.
”Am fost numit interimar pe o perioadă de 6 luni prin dispoziția președintelui Consiliului Județean Cristi Bîgiu. În această perioadă voi prelua obligațiile prevăzute în contractul de management al domnului Anastasiu. Vvoi face o analiză, în perioada imediat următoare, împreună cu echipa de conducere și vom încerca să rezolvăm prompt și corect neajunsurile constatate. Am acceptat această mare provocare pentru că, de fel, sunt o persoană care se implică și îmi doresc ca unitatea în care lucrez să meargă mai bine. Am lucrat aici ca și medic și problemele cu care m-am confruntat le-am întâlnit și prin alte părți. Au fost lipsuri de toate felurile uneori au putut fi corectate alteori nu dar speram să le putem corecta de acum în acolo”, a declarat medicul Cosmin Ursăchescu.
De asemenea medicul Cosmin Ursăchescu a declarat că opțiunea sa de a accepta postul din fruntea celei mai mari unități spitalicești din județ este pentru 6 luni cât timp va dura perioada de interimat urmând ca ulterior să hotărască dacă se va înscrie sau nu la concursul pentru ocuparea definitivă a postului.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.