Membrii Colegiului Prefectural, certați ca la școală de „profesorul” Ichim

0
679

Ședința ordinară a Colegiului Prefectural desfășurată, miercuri, nu a fost una lipsită de emoții pentru șefii de instituții deconcentrate prezenți în sala D Filipescu a Consiliului Județean. Prefectul Carmen Ichim care a făcut în mai multe rânduri apel la participanți să nu mai dea citire materialelor deja înaintate către Instituția Prefectului și să vorbească liber și pe înțelesul tuturor despre problemele cu care se confruntă s-a văzut nevoită să îi pună pe unii dintre directorii de instituții într-o situație care cu siguranță o vor ține minte mult timp de aici în colo.
Astfel pe parcursul informării privind acoperirea vaccinală la nivelul judeţului Buzău la grupa de vârstă 0-14 ani susținută de directorul executiv al DSP Cristina Ungureanu prefectul carmen Ichim a oprit-o pe aceasta și i-a cerut directorului Direcției Agricole, inginerul Cosmin Florea să spună ce a înțeles din prezentarea directorului DSP.
Luat ca din oală directorul Florea a rămas fără cuvinte mai ales că astfel de situații nu s-au mai întâlnit în cadrul ședințelor lunare iar specialitatea sa este cu totul alta.
„Stop. Vă rog să vă opriți acum! Domnu’ Florea vă rog să îmi spuneți ce ați înțeles?… Da dumneavoastră…. aaa nu aveați ce să înțelegeți că doamna director vorbește doar în termeni tehnici deși v-am rugat să nu mai dați citire materialelor urcate pe site. Tehnic or fi bine dar aici vreau să vorbiți pe înțelesul tuturor. Cum domnu’ Florea nu știți ce este vaccinul ROR(nr. rujeolă-oreion-rubeolă) ? Păi să ne explice doamna director” a spus prefectul Carmen Ichim.
Nu au fost însă singurii directori luați la rost de prefectul Carmen Ichim. Peste doar câteva minute a venit rândul reprezentantului Direcției Silvice Buzău, inginerul Nicușor Balcu să intre în cătarea prefectului. Acesta a venit la ședință și a început să dea citire unui material pe care îl prezenta-
se cu două zile în urmă în cadrul ședinței extraordinare a CJSU. Prefectul l-a oprit și i-a spus să nu mai prezinte încă odată același lucru că îl va lua din nou la întrebării ceea ce s-a și întâmplat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.