O societate comercială din comuna Puiești va asigura, și în acest an, merele oferite copiilor din clasele primare și cele de gimnaziu prin programul Guvernamental. Licitația organizată de autoritățile județene se află încă în faza de deliberare dar în cursă s-a înscris o singură societate care s-a oferit să furnizeze merele pentru cele două loturi scoase la  licitație. Distribuția merelor către elevi va începe în a doua parte a lunii martie.

În acest an peste 46.000 de copii vor primi, timp de 62 de zile, câte un mar ca și gustare pe lângă laptele și cornul pe care le primesc deja de la începutul anului școlar. Este vorba despre 31.028 de elevi din școlile aflate în municipiul Buzău și în localitățile din zonă și despre alți 15.592 de elevi din municipiul Râmnicu Sărat și localitățile arondate. Valoarea estimată pe care Consiliul Județean urmează să o plătească firmei din  Puiești  este de peste 1 milion de lei fără TVA.

Anul trecut licitația a fost câștigată de aceiași firmă care s-a înscris și în acest an la licitație care a avut de asigurat merele din programul guvernamental pentru doar 38.000 de elevi pe o perioadă de 45 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.