Se apropie Crăciunul cu atmosfera de poveste care ne cuprinde pe toți deopotrivă, indiferent de vârstă. Și ce poate fi mai încântător decât această sărbătoare a bucuriei cu mult așteptații fulgi de zăpadă, cu sănii, colinde și Moș Crăciun cu un sac plin cu daruri?

Moș Crăciun s-a născut demult, acum multe sute de ani, nimeni nu mai știe când și unde anume. Dar se știe că Moș Crăciun este ceva magic ce se întâmplă în fiecare an. De el ne sunt legate cele mai frumoase amintiri ale copilăriei și cu toții îl așteptăm în seara de Ajun să ne pună cadouri sub bradul împodobit.
Moș Crăciun trăiește în Laponia, împreună cu niște spiriduși care lucrează în fabrica de jucării și care construiesc cadourile de Crăciun. Tot acolo, el primește scrisorile copiilor. Moșul are niste urechi magice, cu care îi aude pe copiii din toată lumea și, astfel, știe când sunt cuminți.
Acesta este doar începutul unei povești magice despre Moș Crăciun, Moș care așteaptă să citească și alte istorisiri minunate despre sărbătoarea magică ce se apropie.
Provocarea se adresează elevilor din clasele I-IV și este lansată de Tineretul Național Liberal. Cele mai frumoase povești despre Moș Crăciun care vor ajunge pe adresa Strada Centru, bl.C1, Buzău, până pe data de 16 decembrie, vor fi premiate cu daruri aduse în sac de Moș. De asemenea, autorii celor mai inedite povestiri despre Moș Crăciun vor primi câte un premiu special care le va fi înmânat în data de 18 decembrie, la ora 12.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.