Primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală a dorit să adreseze un mesaj public buzoienilor la începutul celui de al cincilea mandat, prin care să mulțumească cetățenilor pentru încrederea acordată. Vă prezentăm în continuare mesajul edilului-șef  buzoian:

Stimați buzoieni,

Încep prin a vă mulțumi pentru că la alegerile locale din 10 iunie 2012 ați mers la vot. în fața urnelor ați decis să îmi acordați încrederea pentru un nou mandat de primar, ceea ce mă onorează și mă obligă în același timp să duc la bun sfârșit toate proiectele cu care m-am angajat în fața dumneavoastră. Sunt primarul municipiului Buzău de 16 ani și tot ceea ce am făcut pentru oraș, am făcut alături de dumneavoastră.
Am reușit să facem foarte multe din lucrurile pe care ni le-am propus, dar au rămas și lucruri pe care va trebui să le finalizăm în anii care urmează.
Aș aminti aici de reabilitarea integrală a tuturor străzilor și trotuarelor în cadrul proiectului BERD, contractul de consultanță pentru 132 de străzi fiind deja semnat, locuințe pentru tinerii cu venituri medii prin demararea lucrărilor la Cartierul Nordului și locuințe pentru tinerii cu venituri mici pe terenurile preluate deja de la Ministerul Apărării Naționale, asfaltarea străilor ș a trotuarelor din cartierul Mihai Viteazu, reabilitarea centrului istoric ș a străzii Cuza Vodă, luarea câinilor fără stăpân de pe străzile orașului conform proiectului adoptat de Consiliul Local Municipal, parcare supraetajată în zona centrală a orașului în parteneriat public-privat, Vila Albatros și complexul Marghiloman – viitor centru cultural și universitar, proiect aflat în stadiul de execuție al lucrărilor.
Sunt numai câteva dintre proiectele începute și în curs de finalizare, pe termen scurt. Vă mulțumesc pentru că mi-ați oferit posibilitatea de a finaliza aceste proiecte și de a aduce orașul nostru, pe care cu toții îl iubim, la standardele unui oraș european.

Cu prietenie,
dr. ing Constantin Boșcodeală
Primarul municipiului Buzău