Mihai Tudose și Marian Neacșu vizită electorală, duminică, la Buzău

0

Fostul premier Mihai Tudose și candidat al PRO România pentru Parlamentul European a vizitat, duminică dimineață talciocul buzoian alături de Marian Neacșu și de membrii PRO România Buzău. Tudose a descins la târgul din drăgaica în jurul orei 9.00, a discutat cu comercianții și cu oamenii veniți în căutare de chilipiruri și le-a spus să meargă la vor pe 26 mai dar și să sprijine formațiunea politică pe care o reprezintă.
Mihai Tudose nu a plecat cu mâna goală de la Buzău, el și-a cumpărat două cărți Brent Engelmann-În cadență Mars/Până ce totul țăndări va fi și Operele lui Balzac pentru care a plătit 2 lei după ce în prealabil l-a certat pe vânzător pentru faptul că nu aranjează cărțile scoase la vânzare.
În drumul spre ieșire Tudose a fost abordat de primarul comunei Movila Banului Romică Moise cu care a discutat în contradictoriu preț de câteva minute spre nemulțumirea comercianților cărora le-a luat fața. Moise a ținut să-i explice lui Tudose despre lucrurile bune pe care Dragnea și PSD le-a făcut pentru Movila Banului în timp ce Tudose și Marian Neacșu au încercat să îi explice că realitatea este cu totul alta.
După vizita la talcioc Mihai Tudose a mers în Piața Centrală și apoi la o întâlnire cu membri și simpatizanți Pro România la Berca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.