Georgian Ralea
Tânărul militar buzoian Georgian Ralea, rănit grav în urma unui accident rutier produs la începutul lunii noiembrie pe raza județului Vrancea, a pierdut lupta cu moartea după ce de la momentul accidentului a stat în comă la Spitalul Militar Central din Capitală. Georgian era de fel din pogoanele și absolvise academia forțelor terestre de la Sibiu. El a fost implicat într-un accident pe raza comunei Dumbrăveni când șoferul unui autoturism înmatriculat în Constanța a pătruns pe contrasens și s-a lovit frontal de mașina condusă de tânărul militar buzoian.
La aflarea veștii morții sale prietenii și foștii colegi au invadat paginile de socializare cu mesaje care mai de care mai emoționante.
Trupul neînsuflețit al tânărului militar urmează a fi adus de familie de la București în localitatea natală unde va avea loc probabil și mormântarea.

2 COMENTARII

  1. […] Tânărul militar buzoian Georgian Ralea, rănit grav în urma unui accident rutier produs la începutul lunii noiembrie pe raza județului Vrancea a pierdut lupta cu moartea după ce de la momentul accidentului a stat în comă la Spitalul Militar Central din Capitală. Georgian era de fel din pogoanele și absolvise academia forțelor terestre de la Sibiu. El a fost implicat într-un accident pe raza comunei Dumbrăveni când șoferul unui autoturism înmatriculat în Constanța a pătruns pe contrasens și s-a lovit frontal de mașina condusă de tânărul militar buzoian. La aflarea veștii morții sale prietenii și foștii colegi au invadat paginile de …mai multe stiri […]

  2. […] Tânărul militar buzoian Georgian Ralea, rănit grav în urma unui accident rutier produs la începutul lunii noiembrie pe raza județului Vrancea a pierdut lupta cu moartea după ce de la momentul accidentului a stat în comă la Spitalul Militar Central din Capitală. Georgian era de fel din pogoanele și absolvise academia forțelor terestre de la Sibiu. El a fost implicat într-un accident pe raza comunei Dumbrăveni când șoferul unui autoturism înmatriculat în Constanța a pătruns pe contrasens și s-a lovit frontal de mașina condusă de tânărul militar buzoian. La aflarea veștii morții sale prietenii și foștii colegi au invadat paginile de Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.