tir rasturnat_
imagine de arhiva

Accident, joi dimineață, la C.A. Rosetti, pe DN 2 B. Din primele informații, evenimentul s-a produs între un TIR încărcat cu bitum la volanul căruia se afla un gălățean de 42 de ani și un autoturism Logan condus de un buzoian de 63 de ani.
Coliziunea s-a produs în momentul în care șoferul turismului care se îndrepta dinspre Brăila spre Buzău a vrut să facă stânga de pe drumul national pe un drum communal, spre Bălteni. Șoferul TIR-ului care se afla în spatele Loganului a intrat în depășire exact în acel moment, izbind în plin mașina buzoianului.
După ce a lovit-o, TIR-ul a târât autoturismul câțiva zeci de metri, după care autovehiculul de mare tonaj, încărcat cun bitum, s-a răsturnat pe un teren îngrădit, proprietate privată.
În urma accidentului, șoferul Loganului a fost rănit.
La fața locului s-au deplasat importante echipaje de la Salvare, ISU și Poliție. Traficul a fost îngreunat pe DN 2 B în urma accidentului de joi dimineață.

2 COMENTARII

  1. […] Accident, joi dimineață, la C.A. Rosetti, pe DN 2 B. Din primele informații, evenimentul s-a produs între un TIR încărcat cu bitum la volanul căruia se afla un gălățean de 42 de ani și un autoturism Logan condus de un buzoian de 63 de ani. Coliziunea s-a produs în momentul în care șoferul turismului care se îndrepta dinspre Brăila spre Buzău a vrut să facă stânga de pe drumul national pe un drum communal, spre Bălteni. Șoferul TIR-ului care se afla în spatele Loganului a intrat în depășire exact în acel moment, izbind în plin mașina buzoianului. După ce a Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.