Ministrul Apelor și Pădurilor Costel Alexe a jucat rol de tampon între primarul Constantin Toma și reprezentantul Guvernului în teritoriu, prefectul Leonard Dimian. Cei doi nu își vorbesc sub nici o formă mai ales după ce Toma a solicitat la București demiterea lui Dimian iar cu ocazia vizitei ministrului Costel Alexe s-au văzut nevoiți de a participa împreună la aceiași activitate.

Chiar dacă ministrul Alexe a pledat pentru o „colaborare în favoarea mediului indiferent de culoarea politică” cei doi nu au avut nici un cuvânt de spus unul despre celălalt. Deși Alexe i-a mulțumit lui Toma și l-a dat drept exemplu de bună practică, prefectul Dimian, în discursul său nu a avut cuvinte de mulțumire decât la adresa ministrului. Nici Toma, la rândul său, nu a spus nimic de Instituția Prefectului.

Practic cei doi s-au ignorat încă dinainte de sosirea ministrului ca și cum nici unul nu ar fi fost acolo. Primarul Constantin Toma a ajuns ceva mai devreme la locul întâlnirii iar ulterior și-a făcut apariția și prefectul Leonard Dimian și subprefectul Vasile Alecu. Alecu s-a salutat cu Toma și chiar au avut o „strângere de mână” specifică regulilor de distanțare socială în timp ce Dimian și Toma s-au ignorat fără a se saluta, nici măcar verbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.