Misiune cu succes a pompierilor și polițiștilor buzoieni care s-au luptat ore bune să convingă o femeie să nu se arunce de la etajul 5 al unui bloc turn

0

O femeie de 49 de ani, cunoscută cu afecțiuni psihice a ținut pe jar autoritățile buzoiene după ce a anunțat că intenționează să se arunce de la etajul cinci al unui bloc turn situat pe bulevardul Unirii, în vecinătatea Diviziei 2 Infanterie Getica.

Femeia ar fi ieșit pe balcon în jurul orei 18.30 cu intenția de a se arunca în gol, ar fi alunecat și s-ar fi prins de tocul unui geam de la etajul cinci acolo unde s-a oprit pe pervazul balconului. Vreme de mai bine de trei ore polițiștii și pompierii au încercat să o convingă pe femeie să se lase ajutată să coboare iar la un moment dat pompierii au întins autoscara nu înainte ca Poliția și jandarmii să îi îndepărteze pe curioșii adunați în număr mare.

Cu toate acestea femeia a refuzat să se lase înduplecată să coboare iar în momentul începerii ploii a început să tipe. Salvatorii ISU s-au apropiat cu autoscara de pervazul balconului pe care aceasta stătea iar la un moment dat pompierul aflat pe scară a apucat-o pe femei si a tras-o lângă el. Pentru că greutatea era prea mare și autoscara, veche de zeci de ani, s-ar fi putut prăbuși, pompierii au decis să coboare doar până la etajul patru al blocului iar alți salvatori au mers pe balconul apartamentului situat la acel etaj unde au tras-o în interior pe femeie.

Ulterior aceasta a fost coborâtă din bloc și urcată în ambulanță pentru a fi dusă la spital.

Din nefericire si proprietarul apartamentului de la etajul patru s-a ales cu ceva pagube materiale. În momentul în care salvatorii ISU au coborât autoscara pentru ca femeia să fie trasă în apartamentul de la etajul patru au avariat tâmplăria din termopan și unul din geamurile balconului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.