1200 de copii din Buzău au primit, marți, cadouri de Moș Nicolae înmânate chiar de președintele CJ Petre Emanoil Neagu. Micii buzoieni, împărțiți în serii de câte 400 de copii, sosiți la sediul Consiliului Județean pentru a viziona piesa de teatru „Punguța cu doi bani” au avut parte la finalul fiecărei reprezentanții de pachete cu dulciuri oferite de președintele CJ și de ajutoarele sale.

„În fiecare zi, până la sfârșitul lunii decembrie, copiii se vor bucura de magia Sărbătorilor de iarnă. Vreau să mulțumesc tuturor celor ce s-au implicat în proiectul nostru, al Consiliului Județean, pentru Sărbătorile de iarnă. Surprize vor mai fi foarte, foarte multe și, pentru că au fost atât de cuminți, Moș Crăciun îi va aștepta după câte am înțeles și pe data de 21 decembrie  iar Moș Crăciun se ține mereu de cuvânt”, a spus înainte primului spectacol de la sediul CJ Buzău președintele Petre Emanoil Neagu.

Întrebat dacă a fost vizitat de Mos Nicolae, președintele CJ Buzău a mărturisit că acesta i-a lăsat și daruri dar și o nuielușă pe care speră să nu o mai primească și anul viitor.

„Am primit și o nuielușă, dar nu atât de consistentă și ceva daruri. Una peste alta, sper ca anul viitor, atât eu cât și echipa din Consiliul Județean, să reușim ca nuielușa să nu mai vină, să primim doar darurile și bucuria sufletească că am reușit să bucurăm foarte mulți oameni”, a spus Neagu.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.