Buzăul va avea din această săptămâna  cinci noi cetățeni de onoare. Este vorba despre doi militari, un cercetător științific, un fotograf și un om de afaceri taiwanez.

Anunțul a fost făcut de primarul Constantin Toma care i-a și nominalizat pe viitorii cetățeni de onoare ai municipiului Buzău, care urmează să obțină titlurile după ce aleșii municipali își vor da girul pe proiectul de hotărâre de consiliu local municipal ce va fi supus aprobării vineri la ședința ordinară a Consiliului Local Municipal.

Este vornba despre cercetătorul Costel Vânătoru, de la Stațiunea de Cercetare Legumicolă, Clement Hung proprietarul grupului de firme Green Tech, generalul Achim Alstani, parașutist în rezervă, Eugen Mănăilă, subofițer rănit în Afganistan care participă la competiții internaționale reprezentând România și de fotograful Ion Tăbăcaru.

1 COMENTARIU

  1. Spuneți-i lui Toma să-l scoată pe ilustrul poet național Ion Gheorghe din lista cetățenilor de onoare ai Buzăului, fiindcă omul a refuzat oferta făcută de Boșcodeală, trimițându-le edilimanilor iepocii plicul cu firfiricii umilinței înapoi, prin scriitorul Florentin Popescu, și răspunzându-i direct lui Boșcodeală printr-un pamflet devastator. Căutați-l pe net și citiți-l ca să vă convingeți de voința marelui poet, de o mie una ori mai îndreptățit la Premiul Nobel decât scorpia Herta cu care românii au făcut-o „hiartă”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.