Judecatorie noua Buzau-13

Avocații din Baroul Buzău nu sunt mulțumiți de condițiile puse la dispoziție de noua Judecătorie inaugurată, miercuri, la Buzău. Consiliul Baroului Buzău întrunit în ședință la finele lunii trecute a adoptat o rezoluție pe care a transmis-o conducerii Judecătoriei Buzău prin care solicită „alocarea unui spațiu corespunzător pentru desfășurarea activității avocaților din Baroul Buzău care în prezent numără 204 avocați.”
De asemenea, avocații buzoieni solicită conducerii Judecătoriei Buzău ca separat de acest spațiu să le mai fie alocat un spațiu destinat Serviciului de Asistență Judiciară, conform articolului 160 alin. 1 din Statutul profesiei de avocat.
Practic, avocații din Baroul Buzău consideră că „spațiul pus la dispoziție în prezent este insuficient, motiv pentru care activitatea avocațială la sediul Judecătoriei Buzău, nu poate fi îndeplinită” și mai solicită suplimentarea pupitrelor destinate avocaților din sălile de judecată pentru un număr de cel puțin 20 de avocați prezenți în același timp în sala de judecată.
În situația în care cererile nu le vor fi respectate, avocații din Baroul Buzău amenință cu proteste care ar putea ajunge până într-acolo încât să refuze să mai acorde asistență juridică din oficiu pe cauzele penale.

Vezi aici ce cer avocații buzoieni !

2 COMENTARII

  1. […] Avocații din baroul Buzău nu sunt mulțumiți de condițiile puse la dispoziție de noua Judecătorie inaugurată, marți, la Buzău. Consiliul Baroului Buzău întrunit în ședință la finele lunii trecute a adoptat o rezoluție pe care a transmis-o conducerii Judecătoriei Buzău prin care solicită „alocarea unui spațiu corespunzător pentru desfășurarea activității avocaților din Baroul Buzău care în prezent numără 204 avocați.” De asemenea, avocații buzoieni solicită conducerii Judecătoriei Buzău ca separat de acest spațiu să le mai fie alocat un spațiu destinat Serviciului de Asistență Judiciară conform articolului 160 alin. 1 din Statutul profesiei de avocat. Practic, avocații din Baroul Buzău consideră Sursă știre […]

  2. […] Avocații din Baroul Buzău nu sunt mulțumiți de condițiile puse la dispoziție de noua Judecătorie inaugurată, miercuri, la Buzău. Consiliul Baroului Buzău întrunit în ședință la finele lunii trecute a adoptat o rezoluție pe care a transmis-o conducerii Judecătoriei Buzău prin care solicită „alocarea unui spațiu corespunzător pentru desfășurarea activității avocaților din Baroul Buzău care în prezent numără 204 avocați.” De asemenea, avocații buzoieni solicită conducerii Judecătoriei Buzău ca separat de acest spațiu să le mai fie alocat un spațiu destinat Serviciului de Asistență Judiciară, conform articolului 160 alin. 1 din Statutul profesiei de avocat. Practic, avocații din Baroul Buzău consideră …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.