Leon RUSU

Noi amănunte în cazul profesorului de muzică Leon Rusu, arestat marți pentru corupție sexuală încep să iasă la iveală.  În urmă cu doi ani, poliţiștii au mai înregistrat o plângere pe numele cadrului didactic, plângere formulată  de la o elevă care a reclamat  că a  fost hărţuită sexual de Rusu cu care făcea meditaţie la domiciliul acestuia.
Copila,  elevă pe atunci a școlii nr 15, s-a plâns oamenilor legii că dascălul s-ar fi comportat indecent la orele de pregătire pe care le efectua cu acesta. În urma anchetei de atunci, cadrul didactic nu a fost tras la răspundere întrucât nu au existat suficiente probe care să îi dovedească vinovăţia. Cu toate acestea, reclamația fetei ar fi trebuit să constituie un semnal de alarmă pentru conducerea unității de învățământ. Acum, conducerea Școlii nr 15 nu a avut nici o poziție în ceea ce privește apucăturile profesorului de muzică în timp ce la școala nr. 1, acolo unde Leon Rusu ar fi pipăit și sărutat 6 eleve s-a demarat o anchetă.
Acum, conducerea Inspectoratului Şcolar vrea să afle dacă profesorul Leon Rusu a avut astfel de practici ilegale şi imorale şi la clasele pe care le are la Şcoala generală numărul 15.

Dacă în trecut, profesorul Leon Rusu a reuşit să scape de acuzațiile care nu îi fac deloc cinste unui cadru didactic, acum anchetatorii par a avea destul de multe probe împotriva acestuia. Mai mulți profesori vorbesc despre o filmare care s-ar afla deja în mâna poliţiştilor, realizată chiar în ziua în care cadrul didactic a venit băut şi le-ar fi mângâiat şi sărutat pe fete.
Profesorul Leon Rusu care predă muzica atât la şcoala numărul 1 cît la 15, a fost arestat preventiv, marți seară, pentru 10 zile sub acuzația de corupţie sexuală. Incidentul luat în calcul de anchetatori s-ar fi produs în urmă cu o săptămână la Şcoala numărul 1 din Buzău, când dascălul a venit băut la ore și a recurs la gestul necugetat.

 

1 COMENTARIU

  1. Directoarele de la Sc. nr. 15 sunt disperate pentru musamalizarea cazului (este scaunul lor in joc deoarece…) supercunoscutului pedofil cu pila mare la d-l ENE Dumitru (Rusu se lauda si noua parintilor si elevilor ca a luat nu stiu ce premiu dat de ISJ – gradatie de merit – (sau asa ceva) primul pe lista). In acest sens directoarele au scos elevii de la ore sa scrie declaratii de sustinere a pedofilului apoi sa le duca pachet la parchet.
    semnat- parintele unei fetite cu frica de pedofil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.