Comitetul Local pentru Situații de Urgență a aprobat, vineri, noi reguli pentru limitarea transmiterii noului coronavirus în cadrul unei ședințe a CLSU care s-a desfășurat pe whatsapp participanții votând im cadrul grupului creat cu această ocazie.

Hot nr. 4 CLSU
Printre măsurile adoptate a fost și cea a spălării străzilor și trotuarelor din întreg orașul de către Compania de Apă și societatea de salubrizare a orașului, măsură care a și început să fie pusă în practică de cele două societăți.

„Am început o dezinfecare totala a municipiului Buzău atât străzi cât și trotuare cu 8 echipaje. 6 de la Compania de Aapă, curățitoarele de canal cu 6 mii de litri de hipoclorit dizolvate 1 la 5 și cu două mașini de la RER. Cei de la RER se ocupă de străzi iar cei de la Compania de Apă se deplasează până în scara blocului, trotuare pentru că s-a constatat că acest virus se transmite inclusiv pe tălpi. Remanența acestor substanțe este de 7 zile. Speram ca în 7 zile să facem tot orașul iar apoi să o luam de la capăt”, a spus primarul Constantin Toma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.